Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de voortgang en uitkomsten van BlaZIB.

Zesde nieuwsbrief BlaZIB

In de zesde editie van de BlaZIB nieuwsbrief gaan we in op de impact van COVID-19 op de (blaas)kankerzorg op basis van de nieuwste data, en beschrijven de resultaten van een studie naar het risico op ernstige complicaties na een eenmalige blaasspoeling.

Nieuwsbrief BlaZIB uitgave 6 – mei 2021


Bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

Van 18 december tot 4 januari zullen wij wegens de kerstvakantie zeer beperkt tot niet bereikbaar zijn via de telefoon en e-mail. Als u vragen of opmerkingen heeft, wilt u dan een voicemail inspreken op (088) 234 60 66 en uw telefoonnummer vermelden, of een e-mail sturen naar blazib@iknl.nl? Dan nemen wij na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op.

Het BlaZIB team wenst u prettige feestdagen.
Bereikbaarheid tijdens kerstvakantie

Van 20 december tot 6 januari zullen wij wegens de kerstvakantie zeer beperkt tot niet bereikbaar zijn via de telefoon en e-mail. Als u vragen of opmerkingen heeft, wilt u dan een voicemail inspreken op (088) 234 60 66 en uw telefoonnummer vermelden, of een e-mail sturen naar blazib@iknl.nl? Dan nemen wij na de vakantie zo snel mogelijk contact met u op.

Het BlaZIB team wenst u prettige feestdagen.Inclusie BlaZIB afgerond: 1500 ingevulde vragenlijsten ontvangen

Twee jaar na de start van BlaZIB is de inclusie van de vragenlijsten afgerond. De laatste vragenlijsten worden momenteel uitgestuurd. Maar liefst 1500 patiënten zijn bereid geweest om de eerste vragenlijst in te vullen! Zij zullen in de toekomst nog een aantal keer een vragenlijst ontvangen, zodat we de ervaren zorg en kwaliteit van leven over de tijd kunnen monitoren. Een groot deel van de deelnemers heeft al een of meerdere keren een vervolgvragenlijst ingevuld: zo’n 65% van alle deelnemers die de eerste vragenlijst heeft ingevuld, vult ook de tweede vragenlijst (na 6 maanden) in. Tot nu toe zijn dat ongeveer 940 patiënten. Namens het BlaZIB-team hartelijk bedankt!1000 ingevulde vragenlijsten

Gedurende het Paasweekend is er een mooie mijlpaal behaald: 1000 patiënten hebben de eerste PROMs vragenlijst ingevuld! Hier zijn wij erg blij mee, want met de gegeven antwoorden worden relevante inzichten over kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven verkregen. Alle deelnemers die de vragenlijst hebben ingevuld: BEDANKT! We hopen dat jullie de vervolgvragenlijst ook zullen invullen.